News

newspaper 2022-01-25%20snap-bg

Els comerços i pimes es poden inscriure al programa ‘Alcoi Prestigi’ fins l’11 de març

Els comerços i pimes que decidisquen participar viuran una “profunda transformació” dels seus negocis

La iniciativa 'Alcoi Prestigi' va ser impulsada per la Mesa del Pla d'Acció Comercial i defensa que el consum basat en fer márqueting està passat de moda i que per a poder triomfar cal donar valor afegit i apostar per la innovació. Els comerços i pimes interessades poden insciure's fins l'11 de març a comercio@alcoi.org.

L’11 de març acaba el termini per a que comerços i pimes es puguen inscriure al programa de competitivitat ‘Alcoi Prestigi’. Esta iniciativa va ser impulsada al 2019 per la Mesa del Pla d'Acció Comercial.

El programa ‘Alcoi Prestigi’ segueix el model de competitivitat de ‘syncplexity’, desenvolupat per Josep Alzamora, que defensa que el consum basat en el màrqueting està obsolet i que per a triomfar els comerços hauran d'apostar pel valor afegit i la innovació, aconseguint que siguen els seus propis clients els que els recomanen.

La sol·licitud per a participar s’ha d’enviar al mail: comercio@alcoi.org. Una vegada inscrits, podran acudir a un seminari de dos dies que es planteja com a primera presa de contacte i que els permetrà decidir si volen continuar la seua formació. El procés formatiu es prolongarà tres anys, i durant aquest temps, els participants assistiran a dues sessions grupals mensuals i a altres individuals en les quals tractaran el cas particular de les seues empreses.

Alzamora va explicar que els comerços i pimes que decidisquen participar viuran una “profunda transformació” dels seus negocis, que passarà per desenvolupar la seua visió sobre l'empresa.

Durant el temps que dure la formació, els participants aprendran a utilitzar i implementar en els seus negocis les eines desenvolupades per Alzamora i el seu equip i que els permetran prendre el control dels seus negocis coneixent, per exemple, el perfil dels seus clients, els articles que més venen i quina és la seua rendibilitat, com contractar personal o quins són els desitjos reals dels seus clients.

L’acció està promoguda per l'Ajuntament d'Alcoi i compta amb el suport de la Cambra de Comerç, la federació Alcoi Comercial i ACECA.

https://www.aramultimedia.com/els-comercos-i-pimes-es-poden-inscriure-al-programa-alcoi-prestigi-fins-l11-de-marc